Пратньори

Всяка година, от началото до края на лятото, Варна е на вълната на изкуствата.

Започва се с парада на театралните постановки, после идва ред на класическите концерти и оперните спектакли, следват джаз-безсъниците и пъстротата на фолклорните празници, по-нататък са филмовите маратони.

През годините Международният музикален фестивал „Варненско лято” направи необходимото, за да представи в своята програма редица престижни изпълнители, ансамбли и оркестри - достойни перли в короната на всеки фестивал.

Много от артистите, вписани в биографията на Фестивала през годините, са огледало на точните попадения и отношението на ММФ „Варненско лято” към младите музиканти.

Фестивалът им дарява своята обич, грижа и внимание и някой от тях са вече световно известни.

Поддържането на приятелски отношения с тях осигурява бъдещето на Международния музикален фестивал „Варненско лято”

Всичко това не би се случило реално без високата оценка на събитието Международен музикален фестивал „Варненско лято” и финансовата подкрепа на спомоществователите, с която те заявяват своето участие в осъществяването му.

Изказваме нашите най-искрени благодарности за вниманието към класическото музикалното творчество и изпълнителско изкуство.

През всичките години от своята биография Международният музикален фестивал „Варненско лято” е работил за своето достойно име и отдавна е настъпил моментът, когато участието в него е въпрос на чест.

Design by Marka Collectivе